28 juni 2010:

27 juni 2010: If I could, I'd only want to make you smile


I morse tog jag en låååååång sovmorgon och klev inte upp försen efter klockan hade slagit tolv. Sedan tassade jag iväg till Strömsund för att möta Amanda och Thomas för att äta mjukglass, och jag och Amanda kom på varför vi inte brukar äta mjukglass. Det är liiite för mycket i dem, och det är inte ens gott.

Sedan gick vi och handlade lite, gick hem till Amanda och lagade mat. Hon gjorde någon Thai-soppa som var något stark, men bra för förbränningen! Efter det blev det en ny promenad, för att sedan gå hem och göra mini-chili-kladdkakor. Awesome!

Allt är magiskt, dramatiskt, fanatiskt och maniskt just nu. Och guess what?
Jag trivs med det!

26 juni 2010:

23 juni 2010: Det kunde ha varit nån annan, men det var du


Min fina vän Ellinor har planerat hela mitt liv, för femtioelfte gången, och jag undrar när hon ska förstå att jag inte har några som helst planer på barn, giftemål eller vovveköp med någon. Eller okej då, jag kan gå med på att köpa en hund med någon, men där går gränsen! Iallafall så är hon riktigt nöjd med sig själv och har gått runt med ett stort flin större delen av den tid jag umgåtts med henne idag.
Och vem vet, hon kanske har rätt för en gångs skull?

22 juni 2010: itsy bitsy teenie weenie black polka-dot bikini


12 juni 2010: Det är över nu!


Dagen jag har väntat på är över. Jag är från och med igår arbetslös och fri som en fågel.
13 års slit, och nu står jag här, med de finaste vänner jag någonsin skulle kunna hitta, och med en hel del skratt och gråt i bagaget. Nu jävlar tar vi världen med storm, jag vet att vi kan!

9 juni 2010: Bombs away

Om ca 12½ timma så har jag tagit studenten.
Jag är klar.





Så varför mår jag så pass dåligt just nu?

6 juni 2010: Det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå



6 juni 2010: I'm into fashion 'cause of you

 
 
Från: Forever21

4 juni 2010: I'd rather be with you


Nu i studenttider är det en oskriven lag att man ska umgås med sina vänner, festa dag ut och dag in, skämma ut sig, vara med på femtioelva kort/kväll minst. Well, jag är inte sån. Jag känner inget behov av det, jag har endast varit med för att det liksom är ett "krav".

Men vad gör jag när jag inte är med alla andra studenter? Jo, jag ligger hemma och lyssnar på musik, sover eller ser på matlagningsprogram på BBC Lifestyle. Så pass tråkig är jag. Det har hänt ett antal gånger att min mor i stort sett tvingat ut mig för att jag inte ska bli en eremit. Jag sitter hellre hemma själv en fredagskväll än att gå ut med människor som jag har en enda sak gemensamt med, att vi råkar gå ut skolan samma år. För mig är inte det skäl nog att behöva umgås med dem.

Vissa av mina vänner har försökt få med mig ut genom att säga saker i stil med; "Om du går ut ikväll så kanske drömprinsen bara står där framför dig när du minst anar det!" och "Kom igen, det är lättare att träffa någon på krogen än om du sitter hemma". Visst kan de ha rätt, men om jag redan är inställd på vem som är drömprinsen, hur ska någon annan då ens kunna FÖRSÖKA att övertala mig att han är den rätta? Nej, precis. Det är omöjligt.

Och för att undvika att behöva se drömprinsen med någon annan så gömmer jag mig hellre här hemma. För jag menar, är han verkligen drömprinsen så bör han ju leta upp MIG och inte tvärtom, alla har väl sett Snövit, Askungen och Törnrosa? Där har vi svaret, jag måste alltså rymma ut i en stuga till ett gäng dvärgar, börja jobba åt en elak tant med två ännu elakare döttrar eller somna in i etthundra år, för att drömprinsen ska hitta mig.

För hur det än är, student eller inte, så skulle jag hellre sitta hemma med någon trevlig typ istället för att supa skallen av mig om och om igen. Självklart är jag tråkig, men jag vet ju vad jag vill iallafall.

2 juni 2010: My darling baby, this is a warning



Det finns få saker jag längtar till lika mycket som att flytta härifrån. Ni missförstår mig väl rätt, jag ogillar ju inte ALLT här, vissa saker kan jag faktiskt leva med (mina vänner, familj, vissa pojkar och hur fint det faktiskt kan vara här på sommaren). Men jag längtar efter att få ett nytt "hem", något eget. Jag längtar efter en ny miljö, nya möjligheter, nya hus, människor, vyer. Jag vill ha allt nytt.

Det låter väl en aning naivt, men efter att ha bott här uppe i hela mitt liv så vet jag hur det är här, nu måste jag förstå en ny plats. Bara det att få plugga någonting som jag faktiskt vet att jag vill arbeta med gör hela upplevelsen så mycket större. Visst kommer det att kännas motigt från början att inte känna en själ där, att inte veta vart allt är, men det är en stor del av charmen.
Nu är det dags för mig att börja mitt egna liv.

RSS 2.0