30 juli 2010:

29 juli 2010: Alderland



Alderland med mina älsklingar, Mimikry, är en låt som jag kommer lyssna på väldigt mycket den första tiden när jag bor helt själv, i en helt främmande stad, där jag inte känner en enda människa. Det känns som att den förklarar en hel del, men jag kan inte förklara den känslan för någon om någon skulle fråga mig om den.
Den bara finns där.

"Och gamla rum dom fylls med nya vänner,
Men de finns ingen plats för dig och mig i allt de här.
Jag hatar er, jag hatar de som händer.
Men jag vet inte längre vem du är."

27 juli 2010: Tell me; How long has it been?

I går så åkte jag och Anna in till Östersund för att se på Teater Verbals uppsättning av "Först föds man ju". Fick reda på att de spelade den via Elin som medverkade, så det var en självklarhet att jag skulle in, med eller utan sällskap. Sällskap fick jag dock och vi var framme i Östersund runt halv sex, så vi gick och åt på Shanghai Wok och jag försökte förstå skillnaden mellan "Gamla Tingshuset" och "Tingshuset" som jag var van. Det visade sig att det var samma ställe, och jag kände mig otroligt dum som frågat om vägen.

Väl där så träffade jag Jimmie, våran "coach" i arrangörskunskap. Sedan fick vi se första akten på pjäsen. Helt fantastisk. I pausen så fick jag även chocka och krama på Max och Christoffer, åh Herregud vad jag har saknat dem! Andra akten av pjäsen rullade igång, det tog slut och man ville genast se den igen. Fick krama ännu mer på dessa pojkar, och vi fick även sällskap till bussen. Väl där så fick jag den bästa kramen på väldigt, väldigt, väldigt länge.

Nu känns det ännu mer vemodigt att flytta...

18 juli 2010: So nice to see your face again


Finns det något farligare än den där blicken som får en ur balans?

Ni vet den där blicken som säger allt och ingenting, gör dig stum, får dig att känna dig alldeles varm i hjärtat, och får dig att smälta. Just den blicken rubbar hela min existens och jag vet inte vart jag ska göra av mig själv... Lär man sig någonsin att hantera den? Jag hoppas verkligen att man gör det, för när hjärtat stannar upp och blockerar alla ord, då är jag som svagast.

15 juni 2010: All in the shades of shadows

Sweatshirt

 

StövelFritidssko

Beställt!

15 juli 2010: I tveksamhetens tid


Ett sådant svar behöver inte vara klockrent,
det behöver bara vara så pass bra att hjärtat stannar kvar i kroppen,
andningen blir lugnare,
och ett leende bryts ur förtvivlan.

11 juli 2010: I only know I never want to let you go

11 juli 2010: Du tar ju bara små, små steg

8 juli 2010: Charmen med fotboll, finns den ens?



Jag kan inte se charmen med att titta på ett gäng människor som springer runt och jagar en boll.
Jag kan däremot förstå de "kampsånger" som omger VM. Har gått och nynnat på Wavin flag och Waka Waka hela dagen.

5 juli 2010:

5 juli 2010: It happens to be true

5 juli 2010: A smile that explodes


Har ni tänkt på att man ler olika vid olika tillfällen?
Jag har just insett att det finns stunder där man ler med hjärtat, de stunder som gör att man blir en aning lyckligare. Som när man riktigt trivs i någons sällskap, eller tappar talförmågan när man möter någon riktigt fin person.

Frågan är då: Ser människorna vi möter, de som finns omkring oss, skillnaden på ett hjärtligt leende och ett vanligt?

Jag har inget exakt svar, men jag vill gärna tro att de ser det där lilla extra, för hur ska man kunna täcka in i ord vad ett leende säger? Om jag skulle se ett sådant leende, d.v.s. om jag hade den "förmågan", som skulle vara orsakat av mig, så skulle jag vara oändligt smickrad och inte veta hur jag skulle reagera eller vart jag skulle göra av mig själv. Hittade ett fint citat, och alla borde leva efter de visdomsorden.



1 juli 2010: statement tee's




Den sista, med pandan, skulle jag gärna inviga mina universitetsstudier med.

1 juli 2010:

RSS 2.0