Because I can, I can do it better!


Jag vet att jag är långt ifrån någon beautyqueen, och jag vet att jag inte är modellsmal och aldrig kommer kunna bli. Men jag sitter inte bara och klagar på att jag är tjock och att alla andra är så smala, jag försöker faktiskt göra något åt det! Det finns så många som inte tar tag i det de vill ändra på, och det är klart som fan att det inte ger något resultat. Att lägga om matvanor och träna mer kräver envishet, och guess what, I HAVE IT. Jag ska minska i storlek för mig själv, för att jag ska må bra både psykiskt och fysiskt. Är det värt att klanka ner på någon för att de försöker? Nej, det är säkert bara avundsjuka för att man inte "kan" ta tag i det själv.

Varning för ras!


Det blir inte så mycket skrivet i bloggen, mestadels för att jag inte tror att det är så intressant för andra att läsa om mina funderingar om pedagogik, kunskapsteorier osv. Trots det så kommer det ämnet upp nu.

Första delmomentet i kursen är klart, alltså har jag 7,5 högskolepoäng än så länge - av 210. De senaste veckorna har jag varit så okoncentrerad som det går att vara, vilket har stressat upp mig otroligt mycket eftersom jag då känner mig korkad... Har en tenta på måndag men tar den med en nypa salt, vet ju redan att jag inte kommer kunna spika den. Hemtentan i specialpedagogik är iallafall avklarad så den delen slipper jag på måndag. Efter det kan jag fokusera på körkortsteorin som också ska hinnas med.

v12 är det skola
v13 är jag ledig
v14-15 har jag praktik, och ska se Danko Jones i Östersund med Anna!
30/4 ska jag se JLT i Örnsköldsvik
v 18 är det skola igen

...och veckorna däremellan har jag fullt upp. WHOHO vad jag känner mig taggad.

Men jag fick bara fram; "eh..."





RSS 2.0