And hell yeah, I'm the motherfucking princess!




Vet ni, jag har tänkt en hel del de här dagarna (hur jag nu har hunnit det när jag har plugg upp över öronen). Och jag har kommit fram till att jag är riktigt bra. Trots alla mina brister  och fel så är jag ju helt jävla AWESOME! Det kan ingen ta ifrån mig, faktiskt!

Why don't you dance just like me?



Min helg har varit en av de bästa, och vet ni varför? Jo för att bra musik gör mig glad, och bra livemusik gör mig ännu gladare. Så att se mitt favoritband live gör mig såklart gladast! Tre grymma musiker som får mig att smälta, gå in i ett underligt läge som jag inte kunnat gå in i på väldigt länge. I det stadiet så släpper jag loss, sjunger, dansar och bara är lycklig. I helgen hade jag dessutom turen att se dem både i Östersund och i Bräcke! Två kvällar på rad levererade dem en stor dos lycka och glädje, jag är dem evigt tacksamma!

Vill du hålla om mig som du gjorde för länge sen?

Känner mig sällan så här ensam, men just i kväll så är tårarna väldigt närvarande, och allting känns lite jobbigare än vanligt. Jag har gjort misstag såklart, vem har inte gjort det? Men trots det så är jag en självplågare, kan inte falla för de som faktiskt bryr sig om mig och visar det, nejnej. Karlar ska vara svåra att nå, helst omöjliga att nå. Helst ska de inte ens veta vem jag är, eller helt enkelt inte bry sig alls.

Eller så låter man bli att falla, inbilla sig att man kan klara sig helt själv och stå ut med såna här kvällar...
RSS 2.0