26 november 2010:


21 november 2010:

Life goes on…
Or so I've heard
Still, here we are
And I'm sliding into hell

15 november 2010: Ensam är stark, vilket jävla skitsnack!


En sak skrämmer mig mer än allt annat.
Att vara helt ensam.

Så fort någon som står mig nära inte svarar på mina sms, hör av sig för att fråga hur det är, eller något liknande, så får jag någon slags panik. Jag vill veta vad jag gjort, om jag gjort nåt fel, och om jag kan göra det rätt igen.

Just nu genomgår jag ett sånt stadie. En nära vän har inte hört av sig alls på en vecka, och jag är livrädd. Nu när jag är mer selektiv med vilka jag litar på än vad jag var förut så gör det extra ont. Och det värsta är att han nog tillochmed vet vilken ångest han ger mig.

11 november 2010:

10 november 2010:


9 november 2010: Oh I must confess


Det finns människor som jag skulle vilja vara under skinnet på under en dag, människor som inte förstår hur bra de egentligen är. Jag vill veta vad som gör att de inte tror på sig själva lika mycket som jag tror på dem. Och ja, jag vet att i många fall är det sånt man inte pratar om alls, sådant man bara håller för sig själv. Been there and done that. Men jag vill ändå veta, få reda på vad som tynger dessa människor som tar så stor plats i mitt hjärta och i mina tankar. Om jag kan så vill jag hjälpa, men som min far alltid säger; Det går aldrig att hjälpa någon som inte vill ha hjälp.

7 november 2010:

5 november 2010:

3 november 2010: I'm a let down


"Du duger inte." "Du är inte värd det här." "Skyll dig själv att du ser ut som du gör."


De fraserna går på repeat i mitt huvud. De närmaste vet varför, de vet men de kan inte förstå. Det är ju bara så att man inte kan förklara en känsla man känner för att få en person att känna samma sak. Jag vet att det bara är jag som kan göra något åt det, men vart är min motivation?

Om någon jävel håller min stackars motivation fången i en garderob eller liknande så får ni gärna vara vänlig att skicka honom i ett paket på posten. Jag skulle liksom behöva honom här.

2 november 2010:

RSS 2.0