Tävling hos "Jul i tomteverkstan"!



Jag är med och tävlar om detta mysiga paket hos Emelie!
Paketet innehåller; En påse med Dumles limited edition Gingerbread, en påse med egengjord tändsticksask + värmeljus med doft av äpple samt två stycken ljusstakar med tillhörande ljus och snöre!
Mysigt värre!
Vill du också vara med och tävla?
Klicka på länken så kommer du till tävlingen!

Tävling hos komigenSofie!


Är med och tävlar om en ilustration hos komigenSofie!
Min favorit är Abbey Lee, och den skulle gärna få finnas i mitt hem :)
Klicka på länken så kommer du till tävlingen du med!

This is halloween!

Såhär såg den outfit jag tänkte mig inför Halloween ut. Nu blev det dock inte den då den var kort, kort, kort! Är inte helt hundra på vad det blir istället, men har tre outfits som kommer så småningom, förhoppningsvis faller nån av dem mig i smaken. :)
















Make it stop!

Just a car crash away


Så hände det igen. Ännu en ung människa i vårat lilla samhälle har gått vidare på grund av en bilolycka.
Jag kan ärligt säga att jag inte kände killen i fråga, och att jag inte haft så bra erfarenheter av honom, men det är ändå så tragiskt när någon så ung dör. Alla vet vilka alla är här, och det är en overklig tid framöver, särskilt när det är en person man ser ofta.

Jag kommer nog inte fälla några tårar, eftersom jag inte kände honom, men känslan av att aldrig kunna vara beredd på sin sista dag kommer att förfölja mig ett bra tag framöver. Det är en tanke som kommer över mig ofta, men ännu mer när något sådant händer...

Vila i frid, Mikael.

Lover?

It feels so good to be up to no good


Har hunnit med att göra min andra tatuering också. Pecka Lindahl gjorde den, och jag är hur nöjd som helst!



I'm sorry for the shape I'm in


Oj då!
Helt plötsligt har jag inte skrivit på nästan 5 månader, och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte varför det blev så, för jag har ju haft så mycket att berätta. Iallafall tänkte jag se om jag och bloggen kan få en nytändning nu i höst.

Väsentligt är att jag har flyttat hemifrån och inte längre bor med mor, far och hundarna. Istället bor jag i en lägenhet i ett bostadsområde i centralorten. Här har jag hittat Malin som antagligen är min soulmate. Vi bor på mindre än en minuts avstånd och benämner det mesta som vårat. Ibland hittar man såna guldkorn bland vännerna faktiskt.

Jag har jobbat inom omsorgen hela sommaren och trivdes som fisken i vattnet, vilket innebär att jag roffar åt mig alla pass jag faktiskt kan ta även nu när jag börjat plugga igen. Just nu gör jag min praktik på en av skolorna här i Strömsund i fem veckor, two down, one to go!

Så småningom tänker jag försöka få upp några bilder på lägenheten, bilder från spelkvällar och annat roligt. Och som sagt, förhoppningsvis får jag och bloggen en nytändning nu!











RSS 2.0